За AdoreOutdoors

Всичко започна преди години, когато бяхме въведени във фотографията, паралелно с екстремните спортове, с които се занимаваме.
За всеки от нас това се случи в различен момент, но съдбата ни обедини чрез общата любов към активният начин на живот и желанието да споделяме своите творби със света.

Бидейки част от огромното семейство на екстремните атлети, наша нова страст стана запечатването на незабравими моменти, в които нашите приятели практикуват това, което истински обичат и което ги прави по-добри хора. В това вложихме всичките си усилия и средства!

Във фотографирането на екстремни атлети в действие, ние виждаме един акт на любов между човек и природа, едно пленяващо и красиво взаимодействие, което само по себе си рисува борбата на живота – да намериш как да изразиш себе си и да оставиш своята следа у хората, които срещаш.


Обожаваме да запечатваме, както сюблимни моменти на невероятни хора, така и магичните картини, които майката природа рисува със своите четки.
Привлича ни това непрекъснато подобряваме уменията си и така да местим все по-нагоре границите на нашите възможности. Обожаваме предизвикателствата и се стремим всеки проект, с който се ангажираме да надгражда досегашния ни опит и да ни развива като личности и професионалисти.

Чрез работата си искаме да заразяваме всички около нас с вдъхновението си и с любов към природата.

Галериите на този сайт са нашето портфолио от пейзажни картини, запечатани на незабравими места и своеобразни портрети на екстремни атлети, творящи своето опасно и красиво изкуство.

Екипът